Op zoek naar tiffany glas?

tiffany glas
GlasWijs.
Glazen lampen worden meestal gemaakt van opaal glas. De volgende technieken gebruik ik voor mijn lampen; Tiffany, glas en lood en glasfusion. Is een koperfolie-techniek die je aan elkaar soldeert. Hierdoor krijg je fijnere lijnen en door deze techniek kun je mooie en precieze objecten maken.
Wat is Tiffany.
Wat is Tiffany. Wat is Tiffany. Louis Comfort Tiffany New York, 18 februari 1848 New York, 17 januari 1933 was een Amerikaanse glaskunstenaar en ontwerper. Hij is met name bekend door zijn gebrandschilderd glas en zijn lampen in art-nouveau en art-decostijl.
Vind tiffany glas in Hobby en Vrije tijd op Marktplaats.nl.
Aangeboden complete set tiffany glas diverse soorten gereedschap voor het maken van tiffany werkstukken. Op de foto zij ong 40 glasplaatjes te zien maar er is meer, nog wat grotere platen en ong 6 schoenendozen met restant glas in div kleuren.
Tiffany glas in lood Te koop Tweedehands.nl.
Tiffany glas in lood. 264 x bekeken sinds 5 februari 2018. 1 van 2. Tiffany glas in lood diameter 32cm, van rond 1850. De reden voor je klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek. Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie.
Art Deco.
voor meer informatie 077-3737225. Kom gerust vrijblijvend langs en neem een kijkje in de wereld van Tiffany. leuke kortingen op glas. Heel veel glas platen nu met 50 % korting. ODYSSEY lampen mal verhuur. om u eigen replika lamp te maken.
Comet T plafondventilator met tiffany glas Lampen24.nl.
Als u een afstandsbediening bij deze ventilator aanschaft kunt zowel het licht als de snelheid afzonderlijk van elkaar instellen. lampen24 team 9 maanden geleden. Was dit antwoord nuttig voor u? Ja 0 Nee 0. Comet T plafondventilator met tiffany glas.
Wildglass Tiffany Glaskunst Atelier Wildglass, Gemz Jewelz.
Home Wildglass Tiffany Glaskunst. Wildglass Tiffany Glaskunst. Wildglass Gemz Jewelz maakt vrijzinnig en creatief Tiffany glas. Klik op de button voor de Hele collectie. Window Jewels Zonnevangers. Tiffany Fun Art. Vrijzinnig en creatieve Tiffany raamhangers, zonnevangers en raamopdrachten. Freespirited and creative Tiffany window art, suncatchters and window commisions.
Louis Comfort Tiffany Wikipedia.
Louis Comfort Tiffany. Gebrandschilderd glas van Tiffany. Louis Comfort Tiffany New York, 18 februari 1848 New York, 17 januari 1933 was een Amerikaanse glaskunstenaar en ontwerper. Hij is met name bekend door zijn gebrandschilderd glas en zijn lampen in art-nouveau en art-decostijl.
Glashandel Ariba Den Haag voor tiffany lampen, materialen en tiffany glas.
De uitvinder van de techniek ontwikkelde een methode waarbij hij glasstukjes aan elkaar verbond met koperfolie en soldeer. Door deze werkwijze kan er met glas verfijnder worden gewerkt dan met glas in lood. Tiffany maken is een grote passie geworden.

Contacteer ons