Meer resultaten voor tiffany glas kopen

tiffany glas kopen
Gekleurd Glas Speciaalzaak voor glas en glasversmelten.
In ons professioneel ingerichte atelier achter in de winkel geven wij dagelijks cursussen en workshops. Je kunt hier bijvoorbeeld in een dag leren glaskralen te maken in een vlam, flameworking genoemd. Het populairst zijn echter de cursussen glas in lood en tiffany.
glazen
FOKA glasplaten voor glasinlood tiffany.
Komt u naar de winkel dan profiteert u van onze kortingen: hele platen 20%, halve platen 15%, vrije maten 10%. Ook kunt u zelf snuffelen in de permanente voordeelkisten, glasplaten worden wekelijks aangevuld. 30x30 cm, vanaf 5 platen 550. Gekleurd glas wordt gebruikt voor glashobby's' Tiffany, glas-in-lood, glasfusing, mosaiek, lampen let op: niet hittebestendig, ramen en als interieurdecoratie.
kosten dubbel glas
FOKA Glas in lood winkel, atelier, webwinkel, showroom.
Honderden kleuren en in vele structuren. Authentiek glas wat speciaal voor glas-in-lood en Tiffany gebruikt wordt. Sinds 1985 geeft Foka op zaterdag eendaagse workshops. Foka leert u de glastechnieken glas-in-lood, tiffany en brandschilderen tijdens een workshopdag op de meest praktische manier.
webhosting
Tiffany Shop Wim.
Wij zijn een speciaal zaak op het gebied van glas in lood en Tiffany. I n ons atelier/winkel vervaardigen wij.: al uw glas in lood ramen of tiffany ontwerpen. Ook voor uw materialen kunt u bij ons terecht in de hobby shop.
FOKA materiaal en gereedschap voor glasinlood tiffany.
De grootste speciaalzaak voor glas-in-lood, tiffany en brandschilderen. Sinds 1985 een familiebedrijf met passie voor glas. Bezoek onze showroom, 400m winkel en atelier of bestel online in de webwinkel. Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service. maandag t/m vrijdag.
Vind tiffany in Overige Hobby en Vrije tijd op Marktplaats.nl.
Tiffany patronen Feestdagen seizoenen. Kerst, pasen, herfst merry christmas om uw woonkamer met tiffany een extra kersttintje te geven. Weihnachten uit de serie glas design herbst uit de serie glas design festtage uit de serie glas design de patronen zijn niet gebruikt.
GLAS IN LOOD, TIFFANY GLASFUSING SHOP.
Uw specialist in glas in lood, tiffany glasfusing materialen en gereedschappen voor particulieren en bedrijven. Ruim 650m2 glas in lood, tiffany glasfusing materialen en gereedschappen. Ruim 7000 artikelen voor glas in lood, tiffany glasfusing. t/m Ruim 5.000m2 glas op voorraad.
Vind tiffany glas in Hobby en Vrije tijd op Marktplaats.nl.
Hobby en Vrije tijd Conditie: Nieuw Conditie: Zo goed als nieuw Conditie: Gebruikt Levering: Ophalen Levering: Ophalen of Verzenden Verwijder filters. Voor Tiffany, Glas in lood, Glas fusing en HotPot materialen. Bij glashobby-4all kunt u terecht voor al uw tiffany, glas in lood en magnetron glas fusing glas, materialen en gereedschappen, zoals olie glassnijders al v.a.
Uniekglas Serviceshop.
Onze passie is glas! Wij leveren aan particulieren en bedrijven. glas in lood, tiffany, glasmozaiek, glasfusingglasovens, en machines. Ruim 10000 artikelen uit voorraad leverbaar! Nieuw klik hier. Eindelijk DE manier om op een veilige en gemakkelijke manier mallen te maken!

Contacteer ons