Zoeken naar glas in lood en tiffany

glas in lood en tiffany
www.gewoonleukhhw.nl Creatieve workshops Glas in lood/Tiffany.
Als voorbeeld nr 75 1, 75 2 of glas in lood 5. Op deze wijze kunt u kennismaken met Tiffany" en is een eerste stap om het gevoel" te krijgen. Gedurende 6 of 7 weken op de maandagavond of de woensdagochtend.
Home.
Workshop glas in lood. Welkom op onze website. Wij verzorgen één, twee en drie daagse workshops voor beginners en gevorderden in: GLAS-IN-LOOD, TIFFANY, GLASFUSING en BRANDSCHILDEREN. De workshops zijn één, twee of drie dagen in één weekend. Klik voor meer informatie en data op de workshop van uw keuze.
Brandschilderen, Tiffany en Glas in lood Griekenlandaanzee.
Te huur: studio Nafplion. Te huur: appartement Nafplion. Brandschilderen, Tiffany en Glas in lood. In samenwerking met PELI Glass Products www.peliglass.eu bieden wij een weekworkshop Brandschilderen op glas en Tiffany techniek in Griekenland, maar ook Glas in lood. Traditionele en moderne schilderskunst.
Tiffany Glas in Lood Atelier Buiting.
Glas in lood. Tiffany glaskunst techniek. Tiffany is een glaskunst techniek die is ontstaan rond 1890. Deze techniek is uitgevonden door Louis Comfort Tiffany. Tiffany zelf is een van de grootse glaskunstenaars ter wereld en heeft deze glaskunst naar zich genoemd.
cursus / workshop / inloopatelier Glassartpluslood.nl.
DE VOLGENDE BASISCURSUS GLAS IN LOOD VAN 6 AVONDEN START DINSDAGAVOND 5 MAART. DE BASISCURSUS TIFFANY START WOENSDAGMIDDAG 27 FEBRUARI. WORKSHOP GLAS-IN-LOOD, TIFFANY OF FUSEN BIJ VOLDOENDE AANMELDING. VOOR INFORMATIE EN INSCHRIJVEN KUNT U TERECHT OP ONZE LOCATIE AAN DE ENDEGEESTERSTRAATWEG NO 5 TE OEGSTGEEST OF VIA MAIL, TELEFOON OF WEBSITE.
Workshops en cursussen bij Glas in lood/Tiffany voor beginners Limburg Cursussen-en-workshops.nl.
Workshop Kinderfeestje Bedrijfsfeest Vrijgezellenfeest Kerstworkshops. Neem contact op. Over deze workshop. Er zijn diverse workshops glas in lood en/of Tiffany mogelijk. Dat varieert van kennismakingsworkshops van 3 uren 20 euro incl. materialen tot en met uitgebreide cursussen. Informeer naar de mogelijkheden.
Tiffany en glas in lood, een middaglezing Nieuwsblad Geldermalsen.
GELDERMALSEN Onder de titel Tiffany en glas in lood, een middaglezing verzorgt Irene van de Griend uit Beusichem een presentatie op woensdag 26 november. De lezing vindt plaats vanaf 14.00 uur in de zaal bij de geref.kerk, Emmalaan 2a Geldermalsen.
Tiffany Voorzetramen en panelen Haddon Hall Tiffany.
Spetterend Art Deco Tiffany paneel op zwarte, houten standaard. De diepe en rijke tinten. 259, 00 Bestellen. 7873 Voorzetraam Tiffany 60x40cm Poppy. Voorzetraam Tiffany Poppy motief. Handgemaakt van echt glas. Klaprozen of papavers zijn vaak de kleurmakers in bermen en bloemenvelden.
Glasdesign Wijk, Glas in lood, Tiffany, raamhangers, Wijk bij Duurstede.
Ik maak vrijblijvend een ontwerp en offerte voor u bij zuivere interesse zodat u goed kunt bepalen wat past in uw huis of bedrijfspand. Raamhangers in glas en lood of tiffany siert uw huis en is erg leuk om kado te geven.

Contacteer ons