Meer resultaten voor glas tiffany

glas tiffany
FOKA Glas in lood winkel, atelier, webwinkel, showroom.
Authentiek glas wat speciaal voor glas-in-lood en Tiffany gebruikt wordt. Sinds 1985 geeft Foka op zaterdag eendaagse workshops. Foka leert u de glastechnieken glas-in-lood, tiffany en brandschilderen tijdens een workshopdag op de meest praktische manier. Foka schreef ook twee professionele instructieboeken en heeft een instructiedvd voor hobbyisten.
Sleutelmaker
Tiffany speciaalzaak.
Louis Comfort Tiffany New York, 1848-1933. Een Amerikaanse glaskunstenaar en ontwerper. Hij is vooral bekend vanwege zijn gebrandschilderd glas en zijn lampen in art-nouveau en art-decostijl. Tiffany begon zijn carrière als landschapsschilder en ontdekte de Tiffany-techniek door zijn fascinatie met glas.
vaatwasser kopen
Wat is Tiffany.
Wat is Tiffany. Wat is Tiffany. Louis Comfort Tiffany New York, 18 februari 1848 New York, 17 januari 1933 was een Amerikaanse glaskunstenaar en ontwerper. Hij is met name bekend door zijn gebrandschilderd glas en zijn lampen in art-nouveau en art-decostijl.
schildersbedrijf rotterdam
Louis Comfort Tiffany Wikipedia.
Louis Comfort Tiffany. Gebrandschilderd glas van Tiffany. Louis Comfort Tiffany New York, 18 februari 1848 New York, 17 januari 1933 was een Amerikaanse glaskunstenaar en ontwerper. Hij is met name bekend door zijn gebrandschilderd glas en zijn lampen in art-nouveau en art-decostijl.
optrekkend vocht
FOKA glasplaten voor glasinlood tiffany.
Komt u naar de winkel dan profiteert u van onze kortingen: hele platen 20%, halve platen 15%, vrije maten 10%. Ook kunt u zelf snuffelen in de permanente voordeelkisten, glasplaten worden wekelijks aangevuld. 30x30 cm, vanaf 5 platen 550. Gekleurd glas wordt gebruikt voor glashobby's' Tiffany, glas-in-lood, glasfusing, mosaiek, lampen let op: niet hittebestendig, ramen en als interieurdecoratie.
Uniekglas Serviceshop.
Onze passie is glas! Wij leveren aan particulieren en bedrijven. glas in lood, tiffany, glasmozaiek, glasfusingglasovens, en machines. Ruim 10000 artikelen uit voorraad leverbaar! Nieuw klik hier. Eindelijk DE manier om op een veilige en gemakkelijke manier mallen te maken!
Vind tiffany glas in Hobby en Vrije tijd op Marktplaats.nl.
Voor Tiffany, Glas in lood, Glas fusing en HotPot materialen. Bij glashobby-4all kunt u terecht voor al uw tiffany, glas in lood en magnetron glas fusing glas, materialen en gereedschappen, zoals olie glassnijders al v.a. 700, Slijpmachines, stained gekleurd glas, loodmessen, knabbel en breektangen, koperfolie, soldeerbouten en middelen, enz.
GLAS IN LOOD, TIFFANY GLASFUSING SHOP.
Glas in lood, Tiffany Glasfusing shop. Uw specialist in glas in lood, tiffany glasfusing materialen en gereedschappen voor particulieren en bedrijven. Ruim 650m2 glas in lood, tiffany glasfusing materialen en gereedschappen. Ruim 7000 artikelen voor glas in lood, tiffany glasfusing.
Atelier Harmsma. Wat is Tiffany? Hoe werkt het? Atelier Harmsma.
Louis Comfort Tiffany ontdekte dat het voordeel van tiffany is dat glas in koperfolie minder zwaar is dan glas-in-lood en ook steviger, omdat de folie compleet met soldeertin wordt bedekt. Hoe werkt het? Net als bij glas-in-lood wordt bij tiffany eerst een ontwerp gemaakt.

Contacteer ons