Op zoek naar tiffany glas in lood?

tiffany glas in lood
lood
lood
glas en lood
lood
lood
Gekleurd Glas Speciaal zaak voor glas versmelten. Gekleurd Glas.
Pakjes worden wel verzonden in deze periode. Onze winkel is een zeer ruim gesorteerde speciaalzaak waar je gekleurd glas kan kopen. wij zijn gespecialiseerd in glashobbys als glas versmelten, glas-in-lood en Tiffany. Bij ons vind je alle artikelen die je nodig hebt onder één dak. meer nieuws
glas in lood folie
Mario's' glas in lood atelier Vught / Den Bosch.
Hier kunt u terecht voor exclusieve handgemaakte glazen schalen, maar ook voor tiffany hangers, glas in lood ramen, theelichten, sieraden en andere leuke cadeautjes. In de winkel exposeer en verkoop ik ook mijn eigen kunstlijn MAAC. Tevens bied ik ook een aantal leuke workshops aan!
glas in lood raamfolie
Tiffany Voorzetramen en panelen Haddon Hall Tiffany.
Verleidelijk Tiffany raampaneel in sprankelende kleuren glas. 339, 00 Bestellen. 7872 Voorzetraam Tiffany op voet H57cm B645cm, Coloured Art Deco. Voorzetraam Tiffany op voet Coloured Art Deco motief. Handgemaakt van echt glas. Spetterend Art Deco Tiffany paneel op zwarte, houten standaard.
kassa
FOKA materiaal en gereedschap voor glasinlood tiffany.
De grootste speciaalzaak voor glas-in-lood, tiffany en brandschilderen. Sinds 1985 een familiebedrijf met passie voor glas. Bezoek onze showroom, 400m winkel en atelier of bestel online in de webwinkel. Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service. maandag t/m vrijdag.
raamfolie glas in lood
Home.
Over Glasatelier Yvonne. Glas in Lood, Tiffany en Glasfusing in Almere! Hier vind je voorbeelden van wat ik doe: ontwerpen, produceren, en repareren van glas in lood ramen. Ik heb inmiddels enkele jaren ervaring opgedaan in het glas-in-lood-vak" en ik hoop dat u d.m.v.
Tiffany Glas in Lood Atelier Buiting.
Glas in lood. Tiffany glaskunst techniek. Tiffany is een glaskunst techniek die is ontstaan rond 1890. Deze techniek is uitgevonden door Louis Comfort Tiffany. Tiffany zelf is een van de grootse glaskunstenaars ter wereld en heeft deze glaskunst naar zich genoemd.
Bizar GlassArt Glas in lood en Tiffany speciaalzaakBizar GlassArt Glas in lood en Tiffany speciaalzaak Bekijk onze online galerij, neem een cursus of kom gewoon een keertje langs! We hebben alles van
Bizar GlassArt is de enige Glas in lood èn Tiffany speciaalzaak in Amsterdam. In ons atelier ontwerpen, realiseren en restaureren wij al 25 jaar glas in lood ramen, tiffanylampen en glasobjecten. Onze klanten benaderen wij vanuit de filosofie: Als u blij bent, zijn wij het!
De Glazenmaker.
U kunt bij mij terecht voor glas in lood en Tiffany. Opdrachten, reparaties, restauraties en workshops. Kenmerkend bij De Glazenmaker is de kleinschaligheid, de kwaliteit en de persoonlijke aandacht voor de klant met als specialisatie: het repareren/restaureren van glas in lood en repareren van Tiffanywerkstukken.
Uniekglas Serviceshop.
glas in lood, tiffany, glasmozaiek, glasfusing, glasovens en machines. Ruim 10000 artikelen uit voorraad leverbaar! Openingstijden rondom kerst.: Open op zaterdag 22 en 29 december van 9.00 tot 17.00. Gesloten op maandag 24 en 31 en op woensdag 26 december.

Contacteer ons