Resultaten voor tiffany glas in lood

tiffany glas in lood
Workshops en cursussen glas in lood, Tiffany, glas fusing, HotPot fusing, Glaspoederfusing. U kunt ervoor bij ons trecht.
Glas Passie Scherpenzeel. Glas in lood. Workshops en cursussen. In het atelier zijn alle benodigdheden en gereedschappen aanwezig om een gezellige creatieve avond of dag te hebben. Om u voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, werk ik met een klein aantal deelnemers.
Glas in lood en Tiffany Ontmoeten Leren Doen.
Glas in lood en Tiffany. Iedere donderdagochtend van 930: tot 1130: uur zijn we in het hobbycentrum bezig met glas. Onder leiding van twee ervaren begeleiders worden je de vaardigheden bijgebracht voor glas-in-lood en Tiffany. Je kunt dan een glas-in lood-raampje of een Tiffany-werkstuk maken.
Gekleurd Glas Speciaal zaak voor glas versmelten. Gekleurd Glas.
Gekleurd Glas Speciaal zaak voor glas versmelten. Onze winkel is een zeer ruim gesorteerde speciaalzaak waar je gekleurd glas kan kopen. wij zijn gespecialiseerd in glashobbys als glas versmelten, glas-in-lood en Tiffany. Bij ons vind je alle artikelen die je nodig hebt onder één dak.
Art Deco.
Tiffany, Fusing en Glas in lood materialen. Wand, Hang, Replikaat en Schemerlampen. Grote collectie boeken. Meer dan 1000 platen glas. Deuren en Ramen. en nog veel meer! voor meer informatie 077-3737225. Kom gerust vrijblijvend langs en neem een kijkje in de wereld van Tiffany.
Sytsma Ttiffany / glas in lood.
Ook kunt een kijkje nemen op de site daar vindt u ook een groot deel van ons aanbod en bij ons in de winkel is een groot boek ter inzage met alle afbeeldingen in kleur met de prijs erbij. Door onze gehele winkel heen vindt u baklampen, kloklampen, kokerlampen, schaallampen, vloerlampen, plaffonnierres, hanglampjes in tiffany glas in lood.
Hanglamp Tiffany glas in lood roos Straluma.
Tafellamp Tiffany, brons glas in lood. Vloerlamp Tiffany glas in lood roos. Tiffany hanglamp Balk roos eettafel. Hanglamp Tiffany glas in lood fruit. Tiffany tafellamp met beeld en roos. Hanglamp Tiffany glas in lood roos. Conos tafellamp hout dressoir, nachtkast.
Bizar GlassArt Glas in lood en Tiffany speciaalzaakBizar GlassArt Glas in lood en Tiffany speciaalzaak Bekijk onze online galerij, neem een cursus of kom gewoon een keertje langs! We hebben alles van
Bizar GlassArt is de enige Glas in lood èn Tiffany speciaalzaak in Amsterdam. In ons atelier ontwerpen, realiseren en restaureren wij al 25 jaar glas in lood ramen, tiffanylampen en glasobjecten. Onze klanten benaderen wij vanuit de filosofie: Als u blij bent, zijn wij het!
FOKA Glas in lood winkel, atelier, webwinkel, showroom.
Honderden kleuren en in vele structuren. Authentiek glas wat speciaal voor glas-in-lood en Tiffany gebruikt wordt. Sinds 1985 geeft Foka op zaterdag eendaagse workshops. Foka leert u de glastechnieken glas-in-lood, tiffany en brandschilderen tijdens een workshopdag op de meest praktische manier.
Diana glas in lood Glas in lood en brocanterie.
Tevens kunt u bij mij terecht voor workshops en verkoop van alle materialen die nodig zijn voor glas in lood, tiffanyen, het fusen van glas. Wilt u toch gaan isoleren dan kan het glas in lood ook ingebouwd worden in Isolatieglas!

Contacteer ons