Zoeken naar cursus tiffany lampen maken

cursus tiffany lampen maken
Tiffany lampen maken eigen patronen workshop Groningen.
Of geef een cadeaubon! Na een cursus Tiffany gaat u naar huis met uw eigen werkstuk! Een eigen werkstuk is een blijvende herinnering. Daarom is een workshop ook heel geschikt voor een personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje of familiefeest. Geef een workshop cadeaubon of meld uzelf hier aan! Tiffany lampen maken.
sigaret
Aileen Doet: Tiffany-kunst maken bij Betty Bouwmans uit Uden.
We lopen naar haar werkkamer waar ze veel uurtjes doorbrengt om te hobby'en. Daar gaat ze mij vandaag uitleggen hoe je tiffany maakt. Door: Aileen van Tilburg. In het huis van mijn ouders hangen veel tiffany-lampen. Daar ken ik het van. Ik" maak niet vaak lampen. Heel zelden, zegt Betty. Wel hangen er heel veel andere prachtige kunstwerken aan de muur in de knutselkamer van Betty. Van paarden, tot oldtimers en prachtige werkstukken speciaal gemaakt voor in de kinderkamer. Eigenlijk" maak ik alleen dingen die ik zelf heel leuk vind om te maken. Dit is ├ęcht mijn passie, je kunt mij er wakker voor maken" Betty begon ongeveer dertien jaar geleden met haar hobby. Ik" heb toen een cursus gevolgd en ik was meteen verkocht."
oud hout
Glas van Cramer.
ook worden vertaald naar de huidige tijd waarin andere behoeften en waarden een grotere rol zijn gaan spelen. Hier maken we de verbinding tussen verleden en heden, met positieve eigenzinnigheid. U kunt bij mij terecht voor glas in lood, Tiffany en glas in beton; zowel voor nieuw werk als restauraties. en reparaties van uw bestaande ramen, lampen, suitedeur panelen, functionele en/of decoratieve objecten enz.
jielde lamp
Activiteiten.
Wil je het ook weer in huis? Het hele traject van ontwerpen, glas snijden, lood solderen en alle andere kneepjes van het vak kun je bij ons leren! Het is ook mogelijk om kleinere werkstukken zoals een waxinelichtje een lampenkapje of versiering voor in de kerstboom te maken van Tiffany.
kinder trui bedrukken
Anita de Vries Cursussen en workshops.
Workshop Tiffany dinsdag 14 augustus op Park Drentheland in Zorgvlied. Beide workshops zijn van 9.30 uur tot 16.00 uur, inclusief lunch, gebruik van gereedschappen en materialen. In een dag leert u het glas snijden, glas slijpen, solderen, zetten en afwerken. U gaat naar huis met een raamwerkje. 19 september t/m 7 november start er weer een nieuwe cursus voor zowel beginners als gevorderden op de woensdag. De cursus duurt 8 X van 14.00 tot 16.30 uur in de middag en s avonds van 19.00 tot 21.30 uur in Beetsterzwaag. De cursus kost 210 euro. Tijdens de cursus komen de vaardigheden van het glas snijden, breken, in lood zettenkoperfolie, solderen en afwerken aan bod en maakt u een eigen creatie. Voor meer informatie en/of opgave kunt u mij mailen of bellen: clarafenestraglas@gmail.com / 0636308387. Op zaterdag 31 maart zal er een dagworkshop Glas in Lood plaatsvinden in t Buurthuus in Noordwolde. Tijdens deze dag leer je een tekening maken, glas snijden, glas breken, in lood zetten, solderen en afwerken.
2006 04 08 Workshop Tiffany YouTube.
Selma en Flora nemen deel aan een workshop Tiffany" lampekapje" maken. Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Lampshade jig, suitable for any diameter lampshade Duur: 508. glasateliermax 106.401 weergaven.
Welkom in het online atelier! Anneke Weesjes Glass.
Maak kennis met mijn gezellige Glasatelier waar handgemaakte werken zoals raam-hangers, panelen, beeldjes, lampen en woondecoraties in Tiffany en glas in lood, ontworpen en vervaardigd worden te Onstwedde. Een klein dorpje gelegen in het mooie Westerwolde, een streek in het oosten van Groningen." Het werk dat ik doe bestaat uit heel veel verschillende aspecten. Leidend voor mij in al die aspecten zijn spontaniteit, helderheid en informaliteit. Op deze website kun je die eigenschappen dus ook verwachten. Plezier en voldoening gaan hand in hand met kwaliteit en geduld, en iedereen die door mijn digitale poort komt wordt op dezelfde warme manier verwelkomd. Samen maken we er een prachtwerk van" Anneke.
Reparatie / restauratie van Tiffany De Glazen Zee.
Home / Reparatie / restauratie van Tiffany. Repareren van Tiffany lampen, ramen en raamhangers. De Tiffany of koperfolie techniek wijkt sterk af van de glas-in-lood techniek. Bij glas-in-lood worden de glasstukken bij elkaar gehouden door middel van loodprofielen. Het glas wordt in de gleuf van het profiel geschoven. De verschillende stukken loodprofiel worden aan elkaar bevestigd door op plaatsen waar de profielen tegen elkaar aan komen vloeibaar tin aan te brengen. De tin hecht aan het lood en de profielen vormen dan een geheel. Bij Tiffany wordt zelfklevend koperfolie om de randen van de glasstukken gewikkeld waarna de stukken tegen elkaar aan worden gelegd. Op de plaatsen waar de koperfolie zichtbaar is wordt met een soldeerbout vloeibaar tin aangebracht. De tin hecht aan het koper en de glasstukken vormen na afkoeling een geheel. Met deze techniek is het mogelijk om heel fijn en klein werk te maken.
Tiffany cursus.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons